logo

PORTFOLIO

   

CONTACT

   

HOME

       
 

Na het afronden van de opleiding tot leraar tekenen en handvaardigheid is Henk Verwijmeren enkele jaren aktief geweest als beeldend kunstenaar. Na een korte periode gewerkt te hebben voor een decorbouw studio met opdrachten voor theater en fotostudio's, maar die ook incidenteel standbouw- en winkelprojecten verzorgde, is hij in 1991gestart met Art-D-zine.

Henk Verwijmeren is Art-D-zine, een eenmanszaak, maar door een netwerk van goede contacten en het inzetten van diverse ingehuurde vakmensen is Art-D-zine in staat om ook de grotere projecten te realiseren.

Onder het tabje 'PORTFOLIO' treft u een opsomming aan van diverse door Art-D-zine gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland. Het zal u opvallen dat Henk Verwijmeren met Art-D-zine zeer divers werk heeft gemaakt. Winkelinterieurs, café's, stands, kapsalon's, maar ook kleinere projecten, zoals keukens, een kast op maat of een tafel. Ook verleent Art-D-zine zijn medewerking aan projecten van derden, zoals inrichten van museale tentoonstellings ruimten. Het maken en/of meewerken aan het maken van kasten, keukens stands naar ontwerp van anderen komt voor, soms wordt er slechts een ontwerp geleverd, maar het meeste werk gebeurt toch geheel in eigen beheer. Het complete proces van het verzorgen van het ontwerp, tot het fabriceren in eigen werkplaats en de uiteindelijke plaatsing, op maat gemaakt en met oog voor detail.

 

 

Henk Verwijmeren